Bine ați venit la cazinourile online din România

Apel

+40 257 446 866

Consiliul municipal al orașului Hillsboro se întoarce

Majoritatea dintre noi ne-am întors de câteva luni. Gata cu măștile, înapoi la muncă. Dar Consiliul Local al orașului Hillsboro încă nu a revenit. Acest lucru este pe cale să se schimbe și este timpul ca voi toți rezidenții să veniți și să vă exprimați, să depuneți mărturie cu privire la cele mai recente preocupări sau să spuneți „Bună ziua”. Hillsboro Herald speră să participați cu toții la o ședință a Consiliului. Este gratuit, iar Consiliul trebuie să audă de la tine!

În august, Auditoriumul Shirley Huffman al Centrului Civic Hillsboro va începe să găzduiască ședințe online și în persoană ale Consiliului Local.

Consiliul orașului Hillsboro se întrunește la ora 18:00. în prima și a treia zi de marți a fiecărei luni în Auditoriul Shirley Huffman din Centrul Civic Hillsboro. Cursurile obișnuite încep la 19:00. Dacă sunt planificate sesiuni de lucru suplimentare, acestea vor avea loc după sesiunile normale.

Vă puteți înscrie în continuare la ședințele Consiliului prin aplicația Zoom sau site-ul web de pe telefon sau computer.

Iată câteva modalități de a intra în legătură activ cu Consiliul Local:

  • TVCTV, cablul de televiziune comunitară Valea Tualatin, canalul de acces 30 transmite în direct Consiliul Local și sesiunile de lucru. Site-ul TVCTV are un livestream al emisiunii.
  • De asemenea, puteți solicita videoclipuri mai vechi de șase luni, contactând Office Recorders City.
  • Portalul web al ședințelor publice al orașului include acum agende și documente justificative într-un format mai ușor de utilizat.
  • Acum puteți căuta în Carta orașului Hillsboro și în Codul municipal și prin e-mail și puteți trimite către anumite secțiuni ale Codului.
  • Site-ul nostru web vă permite să contactați întregul consiliu municipal. Consiliul citește toate depunerile, care ar putea totaliza sute pe an.

Consultație privind cerințele privind scorul energetic la domiciliu

Hillsboro, Oregon, a anunțat astăzi că va începe să impună un Scor Energetic pentru locuințe pentru toate casele vândute în oraș. Portland a făcut acest lucru de 36 de luni cu rezultate mixte. Este un obiectiv grozav de avut. Pe scurt, aceste inițiative și reglementări urmăresc să minimizeze utilizarea energiei și amprenta de carbon a caselor rezidențiale. Aceste inițiative urmăresc, de asemenea, să educe potențialii cumpărători de case cu privire la eficiența energetică. Cu toții ne dorim o casă mai eficientă; suntem cu toții de acord cu asta.

În cei 38 de ani ai mei ca broker imobiliar, am vândut numeroase case. În ultimii trei ani, am închis escrow pentru peste 20 de case din Portland, Oregon. Obținerea unui test este costisitoare și necesită mult timp și trebuie aranjată. Cele mai multe politici au nevoie de scor înainte ca casa să fie listată pe MLS sau pe alte media și este doar un lucru în plus atunci când vinzi o casă.

O amendă pentru că nu ați făcut publice eficiența electronică a casei dvs.? Trebuie să credem că nu este cazul. Mulți oameni deja nu le place guvernul lor, iar respectarea va fi controversată. Beneficiile depășesc inconvenientele din Portland, iar rezultatele s-au dovedit controversate.

Mulți cred că vânzătorii cu locuințe eficiente din punct de vedere energetic ar putea ieși în evidență și ar putea crește valoarea casei lor, primind în mod voluntar un Scor Energetic. Cei cu case mai puțin eficiente pot renunța la obținerea unui punctaj, iar cumpărătorii pot plăti pentru unul. Ne dorim cu toții cea mai eficientă casă din punct de vedere energetic pe care o putem cumpăra dacă ne putem permite? Da. Dar ar trebui să o impunem sau să lăsăm piața să decidă?

Drept urmare, am ajuns la o casă cu scor mai mare care se vinde mai repede și pentru mai mulți bani. Ei vând cu mult mai mult decât economiile de energie pe care le oferă. Pentru că valoarea percepută depășește cu mult valoarea economică reală. Să presupunem că există două locuințe, iar casa A primește un 8,5, iar Casa B primește un 4,5. Homebuyer X le compară pe cele două și decide să plătească 20.000 USD în plus pentru 8.5. Asta e realitatea pe care o vedem. Proprietățile cu scor mai mare câștigă zeci de mii de valoare.