Bine ați venit la cazinourile online din România

Apel

+40 257 446 866

Consiliul municipal Hillsboro acceptă 48 de milioane de dolari în fonduri contribuabili pentru dezvoltarea terenurilor industriale

Faptele arată că Hillsboro este un focar de oportunități de angajare. Hillsboro are cele mai multe ocupații de înaltă tehnologie din stat și conduce județul Washington în crearea de locuri de muncă și creștere economică. În urma jocului la Monopoly, personalul City Economic Development din North Hillsboro sa dublat de patru ori. Consiliul Local a fost de acord să cheltuiască 48.000.000 de dolari pentru achiziționarea a trei terenuri de proprietate în North Hillsboro, după ce a solicitat finanțare. North Hillsboro Tech Park de pe Meek Road din North Hillsboro, Ohio, cumpără 72 de acri. Contribuabilii plătesc 660.000 de dolari pe acru pentru teren la prețul convenit și mai mult decât atât odată ce zonele umede sunt îndepărtate.

Prețurile din Câmpiile Tualatin de Est, care sunt mărginite aproximativ de Evergreen Road (sud), Starr Street (est), Sewell Road (vest) și Meek Road/US 26 (est), au crescut cu aproximativ 200 la sută (nord). Această creștere poate fi atribuită proliferării centrelor de date, care au făcut un pas înainte și au plătit un preț mare pentru a se alătura „banilor care plouă din cer”, așa cum a spus conducerea unui centru de date. „Am fi plătit de trei ori mai mult decât am plătit”, a râs de fermierii care vindeau ieftin pământ. Este important să ne amintim că nu există alte locuri precum Hillsboro pentru centrele de date sau alte companii tehnologice în nord-vestul Pacificului. Terenul este ideal, s-a creat numărul necesar de locuri de muncă, iar Primăria face totul pentru a facilita mutarea.

Iată o hartă a ceea ce orașul nostru cumpără direct pentru voi, cetățeni. Dacă nu vrei să crezi, este un fapt. Încercarea de a juca dezvoltator pentru Beaverton în rundă a dus la o baie financiară pentru City, de care îmi amintesc când scriu asta. În cariera mea de 40 de ani ca dealer imobiliar comercial, am fost martor la Portland, iar alte orașe comit gafe extraordinare. În general, nu asta ar trebui să facă orașele, deși îi văd înțelepciunea. Cu excepția cazului în care Hillsboro va face un pas, centrele de date vor prelua și vor crea puține locuri de muncă, vor absorbi energie și vor distruge mediul în cazul în care nu o vor face. Indiferent, chiar și într-un oraș precum Hillsboro, unde bugetul anual se apropie de 1 miliard de dolari, 48 de milioane de dolari reprezintă o mulțime de bani.

Patruzeci și opt de milioane de dolari

Betonul, parcările și coșurile de fum îngroapă vechiul teritoriu al poporului indigen Atfalati. Îmi este greu să părăsesc orașul natal de 58 de ani, pe care îl numesc acasă de când eram copil. Jungla de beton pe care am lăsat-o să mă îmbolnăvească până la stomac ori de câte ori conduc acolo. Vechii mei prieteni au dispărut. Toți fermierii pentru care am lucrat au murit de atunci. Câmpurile de porumb și grâu nu mai sunt o priveliște binevenită. Drept urmare, avem firme străine și cel mai mare dezvoltator industrial din lume controlate de un miliardar din Texas care joacă Monopoly cu această comunitate. Cu toate acestea, sunt în punctul în care fie trebuie să mă ridic, fie să tac. Si tu la fel. Să presupunem, pe de altă parte, că nu vrem să facem niciunul dintre aceste lucruri și să rămânem? Ei bine, asta e problema pentru mulți dintre voi și pentru mine.

Municipiul Hillsboro are autoritatea de a cheltui peste 200.000.000 de dolari pentru asigurarea acestor locuri de muncă și a acestor fabrici și va continua să facă acest lucru în viitorul apropiat. Fie că ne place sau nu, asta se întâmplă și nu este vina orașului. Așa că permiteți-mi să felicit orașul pentru munca bine făcută. Sper că veți merge pentru asta din acest moment înainte. Cumpărați toate pachetele. Faceți totul cât mai repede posibil. Să lăsăm fiecare acru și să închidem fiecare vânzare. Să încurajăm orice înțelegere cu scutiri de taxe și gratuități, astfel încât să putem obține toate locurile de muncă care există. Tăiați mai mulți stejari vechi și îngropați morminte naturale suplimentare. Demolați Erdman’s, Red Barn! Vă rog. Să trecem la chestiuni mai stringente, cum ar fi bunăstarea angajaților noștri.

Incapacitatea copiilor noștri de a cumpăra o proprietate în zona noastră se datorează în mare parte lipsei de locuri de muncă noi și existente. Destul de mulți angajați ai orașului nici măcar nu sună acasă la Hillsboro. În parte, acest lucru se datorează faptului că nu își permit și, în parte, au decis să nu ni se alăture.

Personalul, consilierii, administrația și liderii de afaceri sunt în gândurile mele. Grăbiți-vă. Cei care sunt #treji nu mai suportă; e prea mult. În plus, ați putea, cu amabilitate, să cheltuiți aceeași cantitate de timp și bani pe casele noastre, școlile și ratele criminalității? Ce stimulente și beneficii fiscale sunt disponibile pentru dezvoltatorii de locuințe care doresc să construiască case pentru oamenii noștri? Ce fel de stimulente fiscale și inițiative speciale puteți pune în aplicare pentru a ne ajuta să intrăm în case? Veți relaxa reglementările și veți permite o umplere mai inovatoare? Vă rugăm să faceți ceea ce trebuie pentru că fiecare milion de dolari pe care îl cheltuiți pe locuri de muncă împinge un alt cartier din orașul lor, orașul nostru. Mă tem că nu este corect și o anchetă este în curs.

„Orașul care spune da”, a fost inventat de foștii consilieri din Hillsboro Roberts, a fost de multă vreme o parte din tradiția orașului. Acel singur cuvânt, „da”, are o mulțime de influență. Cu toate acestea, există ocazii când cuvântul „Nu” poate fi la fel de puternic ca un da. Avem multe pentru care să fim recunoscători. Sperăm că această afacere de 48.000.000 de dolari va fi una dintre acele tranzacții de succes.