Bine ați venit la cazinourile online din România

Apel

+40 257 446 866

Consiliul Municipal Hillsboro va discuta despre importanța taxei locale de opțiuni din Hillsboro.

Taxa pentru opțiuni locale din Hillsboro este o sursă importantă de finanțare pentru serviciile de poliție, pompieri și parcuri și recreere din Hillsboro. LOT finanțează servicii de siguranță publică, cum ar fi poliția comunitară, protecția împotriva incendiilor și răspunsul medical. Rezidenții și întreprinderile din Hillsboro se bazează pe LOT și pe serviciile de întreținere și parcuri pentru a se asigura că parcurile noastre rămân deschise și plăcute.

Consiliul Municipal Hillsboro va discuta despre Hillsboro LOT în sesiunea de lucru marți, 6 decembrie. Acesta a expirat în iunie 2018. Alegătorii trebuie să reînnoiască constant LOTUL Hillsboro la fiecare cinci ani pentru a se asigura că toată finanțarea LOT, care oferă siguranță publică și servicii de întreținere a parcurilor, este recuperat. LOT va avea un impact negativ asupra nivelurilor de servicii ale tuturor departamentelor Fondului General și ale altor servicii de sprijin. Personalul va recomanda Consiliului municipal ca alegătorii să reînnoiască lotul Hillsboro la alegerile din mai 2017.

Din 1998, alegătorii Hillsboro au aprobat MULT de patru ori. În mai 2012, 78% dintre alegătorii Hillsboro au votat în favoarea LOT din Hillsboro. Rata a fost de 1,72 USD pentru fiecare 1.000 USD din valoarea evaluată. LOT este de 22% din bugetul Fondului general al Hillsboro. Ajută la sprijinirea serviciilor de siguranță publică, cum ar fi departamentele de pompieri și poliție și Întreținerea parcurilor – o divizie din cadrul Departamentului Parcuri și Recreere Hillsboro.

Managerul orașului Hillsboro, Michael Brown, a declarat că Consiliul orașului Hillsboro continuă să arate un sprijin remarcabil pentru siguranța publică, deoarece înțeleg cât de important este să te simți în siguranță și să fii în siguranță. „În același timp, comunitatea a demonstrat în mod constant cât de mult apreciază serviciul excepțional oferit de profesioniștii în siguranța publică, care sunt întotdeauna disponibili atunci când este cea mai mare nevoie”.

Departamentul de poliție din Hillsboro finanțează LOT pentru a sprijini programele de protecție comunitară. Acestea includ programe care vizează criminalitatea stradală, aplicarea legii bandelor și aplicarea narcoticelor, detectivi dedicați pentru investigație, programul de ofițeri de resurse școlare a orașului, programe de servicii pentru tineri, programe de intervenție pentru violență domestică și copiilor și programe de poliție comunitară.

Departamentul de Pompieri Hillsboro depinde de finanțarea LOT pentru a-și finanța operațiunile generale. Aceasta include răspunsul la apelurile de urgență din partea rezidenților și a întreprinderilor, cumpărarea de echipamente pe care respondenții le folosesc în calitate de căutare și salvare, îmbunătățirea programelor de prevenire a incendiilor, pregătirea pentru un posibil incident cu materiale periculoase și îmbunătățirea pregătirii pentru dezastre.

Departamentul Parcuri și Recreere din Hillsboro se bazează pe finanțarea LOT pentru a-și menține bugetul. Aceasta include păstrarea parcurilor, facilităților de recreere, parcuri, locuri de joacă și zone naturale.
Hillsboro Civic Center, 6 decembrie 2015, ora 17:15. Pentru mai multe informații despre valoarea lotului din Hillsboro, vă rugăm să participați la sesiunile de lucru ale Consiliului orașului Hillsboro.