Bine ați venit la cazinourile online din România

Apel

+40 257 446 866

Hillsboro Argus a fost forța motrice din spatele creației The Herald.

Am decis să lansez un ziar comunitar din mai multe motive. Știrile din aproape de casă mă atrag cel mai mult; prin urmare, cu cât este mai regional, cu atât mai bine. Cele mai interesante informații provin din ceea ce vedem sau auzim direct. Știți cu toții la ce mă refer la cafenea, brewpub sau la gardul din spate. Nu este minunat? Nu ne mai interesează poveștile mari pentru că ne-au fost găurite în cranii. Dacă nu „sângerează”, nu se citește în acele sunet de 90 de secunde în afacerile de știri. Nu asta ne concentrăm.

Cu cât o poveste este mai locală, cu atât este mai bună pentru că sunt un fanatic Hillsboro. Cel puțin, așa mi se pare. Așadar, primul motiv pentru a te logodi și a încerca să conduci un ziar este acela de a transmite poveștile oamenilor din orașul nostru și de a construi o comunitate mai puternică.

Al doilea motiv este legat de primul. Sunt aici să vă spun că cred că orașul nostru a fost influențat de forțe externe care nu lucrează în interesul Hillsboro. Chiar dacă povestea noastră are o mare putere, riscăm să o pierdem dacă zgomotul unei orchestre pe care nu o cântăm de noi ne învinge vocile și comunitatea. Asta înseamnă că trebuie făcut ceva. După cum au arătat NextDoor și Facebook, oamenii preferă să comunice față în față decât prin internet. Drept urmare, dacă asta rezonează cu tine, te rugăm să ni te alături și să aduci știrile și afacerile tale la Hillsboro Herald. Vă garantăm că vom face totul pentru a vă aduce povestea.

Ca ultim punct, iată al treilea motiv. Am crescut în Hillsboro într-o perioadă crucială: din anii 1960 până în anii 1980. În acei ani, economia sa extins cu o sumă modestă. Cu toate acestea, lucrurile au început să se schimbe rapid în 1985. Până în acel moment și pentru cea mai mare parte a vieții mele, Hillsboro a fost protejat de un tutore. Hillsboro Argus era peste tot, acoperind totul în și în jurul orașului. Pe lângă faptul că a servit ca ziar, The Argus a servit și ca centru comunitar. Numărul de premii primite de ziarul de-a lungul anilor este o dovadă a muncii excelente a editorilor și scriitorilor săi. Chiar dacă am avut o mulțime de avantaje ca cetățeni, nu am recunoscut întotdeauna cât de fantastic este ziarul nostru. Ne-am dat seama de acest lucru abia după ce numărul final a fost publicat în 2017, iar hârtiile au încetat să mai curgă prin poștă.

Familia McKinney a deținut și a operat ziarul din 1894 până în 2017 timp de 90 dintre acești ani. Familia McKinney a servit drept inimă care bate a ziarului prin mai mulți editori diferiți. Argus are o istorie bogată pe Wikipedia. Prin urmare, vă încurajăm să verificați!