Bine ați venit la cazinourile online din România

Apel

+40 257 446 866

Mesajul Consiliului Local: Diversitatea Hillsboro este unul dintre cele mai mari puncte forte ale sale 

Există multă incertitudine în țară chiar acum. Se reflectă în conversațiile noastre cu familia și prietenii despre cine suntem noi ca societate, cum ne tratăm unii pe alții și ce ne rezervă viitorul.

Recunoaștem că unii oameni din comunitatea noastră sunt nesiguri și se tem. Deși aceste preocupări privind respectarea și înțelegerea celorlalți nu sunt noi, ele ne-au afectat comunitatea până la punctul în care ne simțim obligați să vorbim ca un singur consiliu.

În acest moment, putem evidenția punctele forte ale comunității noastre, cum ar fi diversitatea, compasiunea și colaborarea acesteia. Hillsboro este un loc primitor și incluziv, unde toată lumea lucrează împreună pentru a se ridica reciproc.

Comunitatea noastră este plină de oameni care visează în mare și iau inițiativa pentru a deveni realitate. Oameni care apreciază și înțeleg diferențele noastre și cum ne întăresc acestea. Apreciem diversitatea și vă permitem să vă exprimați opiniile. Cunoaștem și onorăm rezidenți noi și de lungă durată care și-au stabilit rădăcini în oraș și sunt dispuși să se alăture efortului nostru colectiv de a dezvolta lucruri mărețe.

Munca grea și grija unul față de celălalt pot face din comunitatea noastră un loc mai bun pe care să-l numim acasă. Partenerii comunității, proprietarii de afaceri și rezidenții reflectă acest angajament față de calitatea vieții.

De asemenea, ne reiterăm ferm angajamentul de a crea o comunitate sigură pentru toată lumea, indiferent de etnie sau statutul de imigrare. Personalul de siguranță publică din Hillsboro se va asigura că toți rezidenții sunt în siguranță. De asemenea, pot apela la asistență pentru siguranța publică atunci când este necesar.

Putem realiza lucruri grozave împreună. Acest mesaj este la fel de relevant astăzi ca întotdeauna în orice limbă. Hillsboro este o comunitate care îi întâmpină pe toți. Sperăm că veți face parte pentru a face din Hillsboro o comunitate primitoare pentru toți.