Bine ați venit la cazinourile online din România

Apel

+40 257 446 866

Pace își declară intenția de a candida din nou pentru Consiliul Municipal Hillsboro.

The Pace candidează pentru un al doilea mandat de patru ani în Hillsboro’s Ward 1, după ce a eșuat în efortul său de a deveni președintele comitatului Washington. Beach Pace, o consilieră care reprezintă Hillsboro, și-a declarat candidatura pentru realege.

Ea și-a lansat cea de-a doua candidatura anul acesta, după ce a eșuat în încercarea ei de a o înlătura pe președintele județului Washington, Kathryn Harrington, la primarul din mai.

În primarul din mai, Pace a primit puțin mai mult de 45% din voturi împotriva celor 53% ale lui Harrington, ceea ce a fost insuficient pentru a forța un tur de tur în noiembrie. În acest moment, Pace susține că se va concentra pe oferta ei pentru un al doilea mandat de patru ani al consiliului municipal Hillsboro.

Pace a declarat într-un comunicat de presă al campaniei: „Mă angajez să ajut Hillsboro și aștept cu nerăbdare să continui să slujesc în această calitate. „Pot prelua și gestiona problemele care contează datorită experienței mele și relațiilor mele cu colegii din orașele învecinate. județul și metroul”.

Case și lipsă de adăpost

Beach este un susținător al locuințelor sigure. Ea a votat în favoarea proiectului Nueva Esperanza de pe 53rd Avenue, prima dezvoltare de locuințe din Hillsboro, pentru a utiliza finanțarea din Metro Housing Bond din 2018, conform recordului său de vot în calitate de consilier municipal. Beach a argumentat în timpul procesului de autorizare pentru strategia cea mai adecvată din punct de vedere cultural a proiectului, care a fost susținută de implicarea organizată a comunității.

Privind în perspectivă, Hillsboro este una dintre comunitățile cu cea mai rapidă creștere din Oregon și se așteaptă să adauge peste 40.000 de rezidenți până în 2030. Beach este dedicată păstrării locuinței deja excepționale din Hillsboro prin promovarea unui mediu în care cerințele de locuințe pentru rezidenții actuali și viitori pot fi abordate.

Puterea economică

O populație diversă de 110.000 de indivizi din toate mediile trăiește în Hillsboro. Acești oameni merită cu toții șansa de a-și continua studiile și cariera. Atragerea de afaceri care împărtășesc aceste valori este necesară pentru a ne asigura că vecinii noștri pot găsi, rămâne și crește în locuri de muncă cu salariu de viață. În calitate de consilier, Beach a colaborat cu întreprinderile locale și rezidenții pentru a se asigura că Parcul Tehnologic Hillsboro de 700 de acri este dezvoltat în mod responsabil pentru a promova Hillsboro ca o locație viabilă pentru ocuparea forței de muncă și extinderea afacerilor.

Beach se va asigura că orașul își menține misiunea crucială de a genera șanse pentru educație și progres pe măsură ce serviciile industriale și corporative din Hillsboro se dezvoltă. Beach crede că colaborările cu instituții precum Washington County, Portland Community College și Hillsboro School District vor garanta că toată lumea este pregătită pentru forța de muncă atunci când alege să intre în ea.

Management de mediu

Potrivit Beach, Hillsboro poate fi o locație în care toată lumea prosperă datorită aerului și apei curate, utilizării bune a resurselor și gestionării deșeurilor. Beach se angajează să susțină legile care protejează copacii bătrâni și reduc insulele de căldură care vor opri daune suplimentare asupra mediului.

Beach a susținut lansarea programului Home Energy Score de la Hillsboro anul trecut. Acest program garantează că cumpărătorii de case sunt conștienți de eficiența energetică a casei și îi învață pe proprietari cum să crească eficiența energetică a locuințelor lor. Beach speră că această ordonanță este doar prima dintre multe, deoarece ea împinge Hillsboro să îmbunătățească sustenabilitatea mediului.