Bine ați venit la cazinourile online din România

Apel

+40 257 446 866

Publicitatea în Hillsboro Argus (OR) este scumpă.

Cât costă să pui un anunț în ziarul Hillsboro Argus? Hillsboro Argus este unul dintre cele mai importante ziare de două ori pe săptămână din Portland, Oregon. Aproximativ 11.000 de oameni citesc ziarul de două ori pe săptămână. Hillsboro Argus, Inc. este compania care o deține.

Tarife de publicitate Hillsboro Argus

Taxa de publicitate estimată pentru ziar este de 10 USD. Tarifele de publicitate sunt în general calculate pe baza unei singure coloană inch de spațiu publicitar standard alb-negru. Luați în considerare și influențele sezoniere. Este posibil ca estimările noastre să fie greșite sau să nu fie actuale. Tarifele pentru publicitate sunt mereu în schimbare, iar departamentul de publicitate al ziarului vă poate oferi o anumită cotație de preț.

Jurnalul de politică din Jersey

Istorie

Jersey Journal a fost publicat inițial pe 2 mai 1867, sub numele de Jurnal de seară, sub numele de Jersey Journal. William Dunning și Zebina K. Pangborn au fost primii doi editori ai ziarului. Când ziarul și-a deschis porțile la 13 Exchange Place, avea 119 dolari în capitaluri proprii. Ziarul a construit o nouă clădire de birouri la 37 Montgomery Street în 1874. În 1909, editorul Joseph A. Dear a redenumit Evening Journal ca Jersey Journal. În 1911, cotidianul s-a mutat din nou într-o clădire din colțul de nord-est al bulevardelor Bergen și Sip. Journal Square a fost construită pe locul acestei structuri în 1923. Thirty Journal Square este adresa birourilor corporative actuale ale ziarului. John T. Rowland, Jr., un rezident din Jersey City și arhitectul clădirii, a finalizat-o în 1925 și a deschis-o publicului. [2] Din 1945, ziarul era deținut de Advance Publications. Bayonne Times în 1971 și Jersey Observer au fost achiziționate de Jersey Journal între 1951 și 1971. Advance Publications a cumpărat Hudson Dispatch în 1991 și l-a combinat cu Jersey Journal. Pe 25 aprilie 2005, ziarul a trecut de la formatul broadsheet la formatul tabloid.

Politică

În 1855, Bowles II a propus crearea unui nou partid politic care să elimine sclavia. „Republican” a fost porecla cu care a venit. Republicanii, un grup de aboliționiști care au format un partid politic, au câștigat rapid o mulțime devotată.

Când era vorba de viața morală, religioasă, intelectuală și politică a orașului său, Bowles III a crezut că ziarul ar trebui să fie o forță puternică și a lucrat pentru ca publicația sa să îndeplinească aceste funcții. J. G. Holland și alții care s-au alăturat echipei au obținut un ton literar și etic înalt. La scurt timp după formarea partidului republican, opiniile sale s-au răspândit rapid în Noua Anglie.

Bowles a susținut partidele Whig și Republican în timpul controverselor asupra sclaviei care au dus la Războiul Civil American. Totuși, în perioada Reconstrucției sub președintele Ulysses S. Grant, lucrarea sa reprezenta opinii anti-administrație sau republicane liberale. În contrast, alegerile disputate din 1876 au susținut pretențiile lui Samuel J. Tilden și, ulterior, au devenit independente în politică. Când vine vorba de alegerile prezidențiale, a votat întotdeauna pentru candidatul democrat până în 2008.

Alte

Pe vremea vieții lui Bowles și după aceea, biroul republican a servit ca un fel de școală pentru jurnaliști aspiranți, învățându-i importanța de a fi inteligenți și conciși în scrisul lor.

Din această cauză, a publicat câteva dintre poeziile lui Emily Dickinson, inclusiv „Un tip zvelt pe iarbă”, „În siguranță în camerele lor de alabastru” și „În siguranță în camerele lor de alabastru”.

Fiul său, Samuel Bowles, a preluat funcția de editor și redactor-șef republican după moartea lui Bowles (n. 1851).

Și-a început cariera ca reporter de afaceri pentru Springfield Daily Republican, devenind mai târziu Dow Jones și Wall Street Journal.

“Domnișoară.” a fost menționat inițial într-o scrisoare anonimă din 1901 către The Republican. În parte, scrisoarea spunea: „A insulta o matronă cu titlul mai mic Doamnă este doar puțin mai rău decât a numi o fată doamnă. tip și poate fi tradus cu precizie în funcție de context.”

Fuziunea ziarelor lui Springfield a avut loc în a doua jumătate a secolului XX. Alte două publicații locale au preluat acest ziar. În acest timp, Springfield Daily News și The Morning Union s-au unit, operând momentan ca publicații separate și chiar sponsorind diferiți candidați pentru aceleași posturi de birou. În 1988, The Union-News (un ziar de dimineață) a fuzionat cele două ediții, The Sunday Republican continuând să fie publicat duminica.